News

Studio Wee House in Foyers, Inverness

29 Jan 2018

This Studio Wee House was built as a Granny annex for Mrs Cullen, who relocated to Foyers from Glasgow to be closer to her family. The house has it's own living area and fully functioning kitchen, a shower room suitable for wheelchair users and an alcove with space for a full-size double bed. As with all of our Wee Houses, the entire home is wheelchair accessible, making it ideal for Mrs Cullen to use independently.

The house was painted in Dulux Heritage Sage Green with White for the windows and decorative barge board over the front door.

A Studio Wee House is versatile and has a multitude of uses. It works particularly well as a granny annex or as boutique holiday accommodation.

Studio Wee House in Foyers, Inverness
< Back to News